• Proeverijen
  • Cursussen
  • Opleidingen

Datum: 19 mei 2023
Tijd: 20:00 - 22:30
Locatie:
Boutique Restaurant Bavette
Kortebuurt 15
3155 EG Maasland
Kosten: 95,00 p.p.

Vrijdag 19 mei organiseren we weer een onvergetelijke masterclass.

Deze avond zal in het teken staan van Montrachet

Bent u klaar om uw smaakpapillen te verwennen met de meest prestigieuze wijnen ter wereld? Dan is onze Masterclass over Montrachet op vrijdag 19 mei in Boutique Restaurant Bavette iets voor u!

Onze  wijnexpert Sebastian Paliama neemt u mee op een reis door de legendarische wijngaarden van Montrachet.

U zult de kans krijgen om verschillende Montrachet-wijnen te proeven en te leren over de geschiedenis, de productie en de unieke kenmerken van deze wijnen. Dit alles in de gezellige en ontspannen sfeer van Boutique Restaurant Bavette.

Mis deze kans niet om een van de meest prestigieuze wijnen ter wereld te ontdekken en te genieten van een heerlijke avond uit in Boutique Restaurant Bavette

Reserveer uw plek vandaag nog, want de plaatsen zijn beperkt. Wij garanderen u dat deze avond een onvergetelijke ervaring zal zijn voor iedereen die van wijn houdt.

 

Het belooft weer een gezellige en leerzame avond te worden.

 

Datum: 19 mei 2023
Tijd:
20:00 - 22:30
Locatie:
Boutique Restaurant Bavette
Kortebuurt 15
3155 EG Maasland
Kosten:
95,00 p.p.

 

– Bij annulering vanaf 4 weken (28e dag inclusief) tot 48 uur voor de overeengekomen aanvangsdatum: 50 % van het verschuldigde bedrag gemoeid met deelname, voor de geannuleerde deelname.

– Bij annulering binnen 24 uur voor de overeengekomen aanvangsdatum: 100 % van het verschuldigde bedrag gemoeid met deelname, voor de geannuleerde deelname.

– In geval de deelnemers zonder te annuleren niet aanwezig zijn bij de proeverij blijft de deelnemer of opdrachtgever van de proeverij 100 % van het bedrag gemoeid met deelname verschuldigd.