Proeverij op maat

De keuze is reuze

Bij Wijnery geloven we in het creëren van onvergetelijke ervaringen, en onze op maat gemaakte wijnproeverijen zijn daarop geen uitzondering

Of je nu een wijnliefhebber bent op zoek naar een speciale gelegenheid of een bedrijf dat een unieke teambuildingactiviteit wil organiseren, wij zijn er om jouw wijnproeverij tot in de puntjes te verzorgen. 

Persoonlijke selectie: We zullen in overleg met jou een op maat gemaakte selectie van wijnen samenstellen, die perfect aansluit bij jouw smaakvoorkeuren en specifieke wensen. Of je nu geïnteresseerd bent in een bepaalde wijnregio, druivensoort of thema, wij zorgen voor een unieke proeverij die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Tijdens de proeverij zorgt onze deskundige sommelier voor een informatieve en boeiende begeleiding. Je leert niet alleen over de wijnen die je proeft, maar ook over hun geschiedenis, productieprocessen en interessante feiten. Verrijk je wijnkennis terwijl je geniet van elke heerlijke slok!

Om de smaakbeleving compleet te maken, kunnen we ook bijpassende *hapjes verzorgen die perfect harmoniëren met de wijnen die worden geproefd. Van smaakvolle kazen en fijne vleeswaren tot gastronomische amuses, de culinaire combinaties versterken de smaken en laten je genieten van een complete gastronomische ervaring.

Jouw op maat gemaakte wijnproeverij is meer dan alleen een evenement, het is een ervaring die blijvende herinneringen zal creëren. Geniet van gezelligheid, ontdek nieuwe wijnen en deel vreugdevolle momenten met vrienden, familie of collega's.

 

Prijs op aanvraag

Minimaal 6 personen

* Hapjes zijn excl. prijs in overleg

 

Vul het contactformulier in om jouw wensen te bespreken en voor een prijsopgave.

 

Contactformulier