• Per fles bestellen
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen

Welkom op onze pagina over wijnopleidingen!

 

Of je nu een beginnende wijnliefhebber bent die meer wil leren over de verschillende druivensoorten en wijnregio's, of een doorgewinterde professional die zijn of haar kennis wil uitbreiden, wij hebben voor iedereen een passende opleiding.

Onze wijnopleidingen zijn ontworpen om zowel theoretische als praktische kennis te bieden. Van wijnproeven en blindproeven tot het begrijpen van de wetenschap achter de productie van wijn, we bieden een breed scala aan cursussen die je zullen helpen om een beter begrip te krijgen van deze fascinerende drank.

Onze instructeurs zijn experts in hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring in de wijnindustrie. Ze staan klaar om hun kennis en passie voor wijn met jou te delen en je te begeleiden op je reis naar het worden van een wijnexpert.

We hopen dat je geniet van het verkennen van onze verschillende wijnopleidingen en dat je ons laat weten als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt. Proost op het verrijken van je kennis en ervaring in de wondere wereld van wijn!


Onze opleidingen / cursussen