• Per fles bestellen
  • Veilig betalen
  • Achteraf betalen
  • Gratis verzending vanaf €75,00

Datum: 21 april 2023

Tijd: 20:00 - 22:30

Locatie:

Restaurant Paardenburg

Amstelzijde 55

1184 TZ Amstelveen

Kosten Masterclass: €125,00- p.p.

 

Vrijdag 21 april organiseren we weer een onvergeterlijke masterclass.

Deze avond zal in het teken staan van Bourgogne: Premier Cru.

Als u een echte liefhebber van wijn bent, dan weet u waarschijnlijk al dat de Bourgogne-regio in Frankrijk enkele van de meest gewilde wijnen ter wereld produceert. Binnen deze regio is de Premier Cru-classificatie het teken van wijnen van uitzonderlijke kwaliteit, en wij zijn verheugd u uit te nodigen voor een unieke masterclass/ proeverij van enkele van de meest exclusieve Bourgogne Premier Cru-wijnen die er zijn.

Onze masterclass/proeverij zal een onvergetelijke ervaring zijn die uw zintuigen zal prikkelen en uw kennis over wijn zal verrijken. We zullen enkele van de meest verfijnde en complexe wijnen van de regio serveren, waaronder wijnen van gerenommeerde wijnhuizen.

Tijdens de proeverij zullen we u kennis laten maken met de verschillende aspecten die deze wijnen zo uniek maken, zoals de terroir, de productiemethoden en de specifieke kenmerken van elke wijngaard.

Onze proeverij is ook een geweldige gelegenheid om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde passie voor wijn delen als u. Het zal een onvergetelijke avond zijn van heerlijke wijnen, gezelligheid en plezier.

Mis deze kans niet om enkele van de meest verfijnde wijnen ter wereld te ontdekken. Schrijf u vandaag nog in voor onze Bourgogne Premier Cru-masterclass en word ondergedompeld in de wereld van topklassewijnen.

De masterclass word gegeven door SVH Register Vinoloog/Sommelier rVS© Sebastian Paliama.

Het belooft weer een gezellige en leerzame avond te worden.

 

Datum: 21 april 2023

Tijd: 20:00 - 22:30

Locatie:

Restaurant Paardenburg

Amstelzijde 55

1184 TZ Amstelveen

 

Kosten Masterclass: €125,00- p.p.

 

– Bij annulering vanaf 4 weken (28e dag inclusief) tot 48 uur voor de overeengekomen aanvangsdatum: 50 % van het verschuldigde bedrag gemoeid met deelname, voor de geannuleerde deelname.

– Bij annulering binnen 24 uur voor de overeengekomen aanvangsdatum: 100 % van het verschuldigde bedrag gemoeid met deelname, voor de geannuleerde deelname.

– In geval de deelnemers zonder te annuleren niet aanwezig zijn bij de proeverij blijft de deelnemer of opdrachtgever van de proeverij 100 % van het bedrag gemoeid met deelname verschuldigd.