• Proeverijen
  • Cursussen
  • Opleidingen

Maandag 18 september        Restaurant Publique I Publique Anna Paulownaplein 4 I 2518 BK | Den Haag

Ben je een wijnliefhebber en wil je meer leren over Bourgogne?

Dan mag je onze masterclass Bourgogne niet missen!

 

Op 18 september 2023 nodigen we je uit voor een betoverende en smaakvolle reis door het prachtige wijngebied Bourgogne, rechtstreeks vanuit het hart van de Bourgognestreek.

Ontdek de betoverende wereld van Bourgogne wijnen, waar geschiedenis en smaak samenkomen.  Genesteld in het hart van Frankrijk, is de Bourgogne-regio beroemd om haar unieke terroir en ambachtelijke wijnproductie.

Tijdens de masterclass bespreken we o.a.;

Terroir: De Bourgogne staat bekend om haar diverse bodemsoorten en microklimaten, wat resulteert in wijnen met uitzonderlijke complexiteit en expressie.

Edele druivenrassen: Ontmoet de edele Pinot Noir voor rode wijnen, met haar verleidelijke aroma's van rood fruit en aardse tonen. Voor witte wijnen is de Chardonnay koningin, met haar elegante balans tussen frisheid en romigheid.

Rijke geschiedenis: Al eeuwenlang koesteren wijnmakers hier traditionele methoden en zorgen ze voor prachtige erfgoedwijnen. Elk glas vertelt een verhaal van vakmanschap en passie.

Geniet van verfijnde rode Bourgognes met tonen van kersen en kruiden, of laat je verrassen door de complexe lagen van witte Bourgognes, variërend van citrus tot noten en mineralen.

Tijdens deze  masterclass nemen we je mee op een boeiende reis door de legendarische wijngaarden van Bourgogne. Vinoloog Sebastian Paliama zal je onderdompelen in de rijke geschiedenis, de intrigerende cultuur en de geheimen van deze iconische wijnstreek. Leer alles over de unieke druivensoorten, de geavanceerde wijnbereidingstechnieken en de subtiele nuances die Bourgogne-wijnen zo geliefd maken bij kenners over de hele wereld.

 

Als kers op de taart krijg je tijdens de masterclass de kans om enkele van de beste Bourgogne-wijnen te proeven, afkomstig uit gerenommeerde wijnhuizen

Reserveren nu! 

Kosten: €95,00 p.p.

 

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Reserveer nu je plek voor de meesterklasse Bourgogne op 18 september 2023 bij Restaurant Publique en verwen jezelf met een avond vol  heerlijke wijnen en gezelligheid.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 18 september 2023 bij Restaurant Publique!

 

Datum: 18 september 2023
Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie:

Restaurant Publique

Publique Anna Paulownaplein 4

2518 BK | Den Haag

Kosten: €95,00 p.p.

Algemene Voorwaarden Proeverijen